Docs & the World
logo
Reseñas sobre documentales de temática social y ecologista
Te invitamos a visitar nuestro blog sobre documentales, Docs & the World. Si te interesan los temas de nuestros libros, te interesarán los documentales de los que hablamos.
Docs & the World en castellano →
Docs & the World en inglés →
Docs & the World en català →
Séptima generación | Autors
15260
page-template-default,page,page-id-15260,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-3,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Guillem Soler (Barcelona, 1976) fou el primer magistrat de l’Estat a plantejar (el 2010) al Tribunal Constitucional una qüestió d’inconstitucionalitat quant als judicis hipotecaris. D’ençà d’aleshores ha mirat de detectar les deficiències de la jurisdicció en aquest àmbit tant en la seva pràctica quotidiana als jutjats com en diverses intervencions públiques (conferències, articles, llibres). Avui és una de les veus més autoritzades i reconegudes en la matèria.

Juan Reina (Barcelona, 1961) és horticultor, cannabicultor i escalador.

Durant anys ha dut a terme treballs d’alçada especialitzats, com ara restauració de façanes antigues amb valor artístic i històric i campanars. També s’ha dedicat a l’hosteleria en cases rurals i en refugis de muntanya, el seu espai natural.